Haberler

Anasayfa / Dernek / Haberler

Kamudaki 23 Uzman Derneği Bir Araya Geldi

31.03.2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Uzmanları Derneği ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Derneğimiz tarafından da katılım sağlanmıştır. Kamudaki kariyer meslek mensuplarının başta özlük ve diğer mali haklarının ve sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda çözüm önerileri üzerinde durulmuş, bundan sonra atılacak ortak adımlarla ilgili olarak toplantıya katılan kamu uzmanları platformu üyeleri ve diğer uzman dernekleri temsilcileriyle istişarelerde bulunulmuştur.

Hem mali haklar hem de kariyer meslek mensuplarının imajı ve itibarının korunup arttırılması konularının önemi vurgulanmış ve müşterek konularda beraber hareket edilmesi hususunda fikir birliğine varılmıştır.

Buna ilaveten, Derneğimiz ve diğer üst kurul temsilcileri tarafından 666 sayılı KHK sebebiyle yaşanan sorunlar da dile getirilmiş ve bu konuda üst kurul derneklerinin aldığı inisiyatif doğrultusunda çalışmaların ayrıca yürütülmeye devam edeceği beyan edilmiştir.

Yapılacak çalışmalara Derneğimiz tarafından da her türlü katkı ve desteğin verileceği belirtilen toplantı tüm temsilcilerin en kısa sürede tekrar bir araya gelinmesi temennisiyle sona ermiştir.

Son Eklenen Haberler