Haberler

Anasayfa / Dernek / Haberler

4. Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı Düzenlendi

Derneğimiz ve EMO Ankara Şubesi iş birliğinde, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ev sahipliğinde, 4. Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı “Mobilite, Sürdürülebilirlik, Dijital Dönüşüm ve Yeşil Sertifika” alt başlığı ile 15 Kasım 2023 Çarşamba günü EPDK Konferans Salonu`nda yoğun bir katılım ile düzenlendi.

Çalıştaya; EPDK Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı ve Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kürkçü, EPDK Enerji Dönüşüm Dairesi Başkanı Zafer Korkulu, Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Osman Coşkun, EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, üniversite öğretim elemanları, STK ve diğer meslek odaları üyeleri katıldı.

Çalıştay açılış konuşmaları sırası ile EPDK Strateji Daire Başkanı ve Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kürkçü, EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu ve EPDK Enerji Dönüşüm Dairesi Başkanı Zafer Korkulu tarafından gerçekleştirildi.

Gün boyunca süren Çalıştay’da katılımcılar;

  • Türkiye ‘de Sürdürülebilir E-Mobilite
  • Akıllı ve Sürdürülebilir Şehirler
  • Dijital Dönüşüm, Enerji Altyapıları ve Güvenliği
  • Karbon Piyasası, Yeşil Sertifika ve YEK-G

oturumlarında konuşmalarını gerçekleştirmiş olup oturum sonlarında konuşmacılara teşekkür belgelerini ve fidan dikim sertifikalarını sunuldu.

Çalıştay plaket töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Son Eklenen Haberler